Lunsjkaker


lunsjkaker

 

Ingredienser:

  • 800g. kyllingkjøttdeig
  • Ca 3 dl opptint amerikansk grønnsaksblanding
  • 2 1/2 ts salt
  • 1/2 ts malt muskatnøtt
  • 2/3 ts malt ingefær
  • Litt grovkvernet pepper
  • 1 stort egg
  • 2 toppet ss potetmel
  • smør eller olje til steking (du kan også blande det 50/50)

Fremgangsmåte:

  1. Ha kjøttdeigen i en bolle, og tilsett saltet. Bland godt til deigen er seig (som medisterfarse).
  2. Tilsett krydderne, egget, potetmelet og grønnsakene. Blandes GODT.
  3. Formes med skje og vann, og klemmes litt flate (som burgere). Stekes fint brune.
  4. Legg de over i ildfastform, og inn i ovnen på 150-170 grader
    i ca. 15 minutter for å bli gjennomstekt.

1 tanke om “Lunsjkaker

  1. Tilbaketråkk: Den norske matpakka - Norsksonen

Legg igjen en kommentar